Leeflang, Ed - Bewoond als ik ben. Gedichten.

Schrijver:
Titel: Bewoond als ik ben. Gedichten.
ISBN: 9789029528603
Taal: Nederlands
Uitgever: De Arbeiderspers Amsterdam z.j. (=1981).
Bijzonderheden: paperback, softcover, met flappen. Pg's. 74. (Als) nieuw.
Prijs: € 4,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Scherpe, persoonlijk observaties, door een elegische toon aaneengeregen, dat zou je er in het algemeen van kunnen zeggen ... Maar indrukwekkender wordt Leeflang als hij -niet te dik- het pathos tot zijn werk toelaat, en zijn observaties uitgroeien tot een lyrische visie' - Aad Nuis in de Haagse Post.
'In de hedendaagse Nederlandse poëzie zijn goede bundels schaars, maar toch gebeurt het telkens weer (een paar maal per jaar, mogelijk) dat er opeens een dichter met opvallend werk naar voren komt. Zoals hier' - Hans warren in de Provinciale Zeeuwse Courant.
'Ik zou nu toch een beeld van die bundel willen geven, maar iets dat je erg goed vindt prijzen - het is zo onbescheiden'. - Renate Rubinstein in Vrij Nederland.

Ed Leeflang 1929 - 2008.
Verder lezen

jsgoodbook uit Zaltbommel

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven. Reclames ten allen tijd binnen vijf dagen.
De verzendkosten bedragen € 2,73 oplopend tot eventueel € 4,50 (= brievenbusformaat) en € 7,25 = (bezorg- pakketpost (= tarieven binnen Nederland).
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Leeflang, Ed - Bewoond als ik ben. Gedichten.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij jsgoodbook

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met jsgoodbook
  • Na uw bestelling ontvangen u en jsgoodbook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van jsgoodbook vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • jsgoodbook kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.