onder redactie van Arie den Dikken, Menno van der Laan, Ed van Mensch

Schrijver:
Titel: Het Gooi toen & nu Geschiedenis voor ontdekkers compl.18 delen
Taal: Nederlands
Uitgever: Waanders
Bijzonderheden: 2008-2010 Gebonden in nieuw staat
Prijs: € 45,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De serie Het Gooi toen & nu vertelt aan de hand van achttien thema´s over de historie en achtergronden van nog aanwezige oude gebouwen in het Gooi. Het is een uitgave van Waanders Uitgevers in samenwerking met het Museum Hilversum en het Streekarchief Gooi en Vechtstreek.
Per deel zijn de dertien meest bijzondere erfgoedobjecten geselecteerd waar prachtige verhalen over verteld worden, van toen & van nu. U vindt er talrijke foto´s, tekeningen en schilderijen die laten zien hoe het vroeger was en hoe het er nu uitziet. Vele foto´s zijn afkomstig uit de collectie van de persfotograaf Stevens, in eigendom en beheer bij het Streekarchief te Hilversum . Een overzicht van de achttien delen:
1. Stad en Land (Eddie de Paepe)
2. Onder dak (Arie den Dikken, Annette Koenders)
3. Kerk en geloof (Eddie de Paepe)
4. Dagelijks brood (Ineke de Ronde)
5. Komen en gaan (Egbert Pelgrim)
6. Sporen in het landschap (Egbert Pelgrim)
7. Denkers en doen (Eddie de Paepe)
8. Landgoederen en buitenplaatsen( Annette Koenders, Arie den Dikken)
9. Sporen van strijd (Egbert Pelgrim)
10. Onderwijs (Ineke de Ronde)
11. Vrije tijd (Jos de Ley)
12. Ziek en zorg (Ed Brouwer)
13. Kunst en cultuur (Ed van Mensch)
14. Tot algemeen nut (Arie den Dikken)
15. Radio en televisie (Eddie de Paepe
16. Sport en spel (Ineke de Ronde)
17. In bedrijf door (Egbert Pelgrim)
18. Dood en begraven (Ineke de Ronde)
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

onder redactie van Arie den Dikken, Menno van der Laan, Ed van Mensch en Eddie de Paepe (eindredacteur) - Het Gooi toen & nu Geschiedenis voor ontdekkers compl.18 delen onder redactie van Arie den Dikken, Menno van der Laan, Ed van Mensch en Eddie de Paepe (eindredacteur) - Het Gooi toen & nu Geschiedenis voor ontdekkers compl.18 delen onder redactie van Arie den Dikken, Menno van der Laan, Ed van Mensch en Eddie de Paepe (eindredacteur) - Het Gooi toen & nu Geschiedenis voor ontdekkers compl.18 delen onder redactie van Arie den Dikken, Menno van der Laan, Ed van Mensch en Eddie de Paepe (eindredacteur) - Het Gooi toen & nu Geschiedenis voor ontdekkers compl.18 delen onder redactie van Arie den Dikken, Menno van der Laan, Ed van Mensch en Eddie de Paepe (eindredacteur) - Het Gooi toen & nu Geschiedenis voor ontdekkers compl.18 delen onder redactie van Arie den Dikken, Menno van der Laan, Ed van Mensch en Eddie de Paepe (eindredacteur) - Het Gooi toen & nu Geschiedenis voor ontdekkers compl.18 delen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.