Zuring, Dr. J. - De heilige genezers Cosmas en Damianus in Nede

Schrijver:
Titel: De heilige genezers Cosmas en Damianus in Nederland.
ISBN: 9789062162949
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Spijk BV. Venlo
Bijzonderheden: 1989, softback, 63 pp. Voorwoord: Dr. Harm Beuker
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wie waren Cosmas en Damiranus? Welke betekenis hadden ze voor geneesheren en chirurgijns die hen als patroonheiligen kozen? Hoe zijn ze afgebeeld in de kunst? Op deze vragen tracht dit boekje in woord en beeld antwoord te geven. Hoewel veel wat aan hen herinnert, verloren is gegaan, wordt aan de hand van veelal oude teksten, oude en moderne voorwerpen, het verhaal van deze heiligen verteld. Hoe hun onbaatzuchtige hulp voor de zieke mens tot op de dag van vandaag tot de verbeelding heeft gesproken.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.