boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Kretzschmar, Ute - De ziel in de meesterjaren / gechannelde inf

Schrijver:
Titel: De ziel in de meesterjaren / gechannelde informatie door Meester Confucius en Meester Kuthumi
ISBN: 9789077247365
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Akasha
Bijzonderheden: 2005, 219pp, paperback, goede staat Het tijdstip van de overgang komt steeds dichterbij en de ziel van iedereen die nu op Aarde leeft, moet een besluit nemen dat verstrekkende gevolgen heeft: meegaan of blijven. Voor wie meegaat zijn de jaren van het
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het tijdstip van de overgang komt steeds dichterbij en de ziel van iedereen die nu op Aarde leeft, moet een besluit nemen dat verstrekkende gevolgen heeft: meegaan of blijven. Voor wie meegaat zijn de jaren van het meesterschap begonnen: de jaren tussen 2002 en 2012, de meesterjaren.

In dit boek vind je tal van aanwijzingen die je kunnen helpen meester over je eigen leven te worden. Alle aspecten van het leven komen daarbij aan de orde: gezondheid, beroepskeuze, werk, en tevens word je een blik gegund op de maatschappij die we tegemoet gaan. Moed en daadkracht, het geloof in jezelf, de liefde voor jezelf en voor de Aarde, het vertrouwen in goddelijke hulp en een gelukkige afloop van deze avontuurlijke tijd - dit alles wordt op prachtige wijze bekrachtigd door de liefdevolle leraren der wijsheid, Meester Kuthumi en Meester Confucius die via Ute Kretzschmar tot ons spreken.

Er wacht ons allemaal een prachtige toekomst. Laten we haar vol vreugde tegemoet gaan.

Dit boek is een vervolg op '2012 - De Aarde op weg naar de vijfde dimensie'. Ook is Ute Kretzschmar de auteur van 'Vrij reizen in andere dimensies' en 'Alles verloopt volgens plan'.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kretzschmar, Ute - De ziel in de meesterjaren / gechannelde informatie door Meester Confucius en Meester Kuthumi