Hanh, Thich Nhat - Gelukkig samenleven Bouwen aan een harmon

Schrijver:
Titel: Gelukkig samenleven Bouwen aan een harmonieuze gemeenschap
ISBN: 9789025957117
Taal: Nederlands
Uitgever: Have, Ten
Bijzonderheden: 2006 / gebonden / 163 pag. / 290 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Wij leven allemaal binnen verschillende soorten gemeenschappen waarin communiceren soms moeilijk is. Om te kunnen profiteren van elkaars sterke kanten en te leren van elkaars zwakheden, moeten we een levenshouding ontwikkelen die ons richt op vrede, vreugde en vrijheid binnen onze relaties. Inzicht en oefening kunnen ons daarbij helpen.
In dit inspirerende boek biedt Thich Nhat Hanh inzicht in de spirituele, emotionele en praktische aspecten van het leven in een gemeenschap. Het bevat idee gedachten en praktische tips over hoe je op een harmonieuze wijze met anderen kunt samenleven. De wijsheden stammen van oude boeddhistische tradities en zijn erop gericht conflicten op te lossen, zowel kleine als grote. De praktische adviezen zijn gemakkelijk toepasbaar in gezinnen, (werk)gemeenschappen, steden, en zelfs binnen de Verenigde Naties.
Thich Nhat Hanh is een Vietnamese zenmeester, dichter, wetenschapper en mensenrechtenactivist. Dr. Martin Luther King nomineerde hem voor de Nobelprijs voor de vrede. Vanuit Plum Village, zijn meditatiecentrum in Frankrijk, speelt hij een belangrijke rol in de interreligieuze dialoog.

Recensie(s)
De serie 'Transparant' biedt boeken, die ten aanzien van de christelijke traditie een grensverkennend en grensverleggend karakter hebben. Het derde deel van deze serie gaat over engelen. Hans Stolp, naast theoloog en predikant tevens helderziende, ziet regelmatig (een) engel(en). In poezie en proza beschrijft hij verschillende soorten engelen waaronder de geboorte-engel, de priester-engel, de koppel-engel, de engel van het afscheid en de christen-engel. Prettige druk.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

zakelijk

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie.
Posttarieven 2023:
NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- tot 2 kilo € 3,65
Pakketpost via postnl: € 6,79 (tot 10 kilo)
Verzendkosten Buitenland:
BELGIË: € 7,70 via DPD

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hanh, Thich Nhat - Gelukkig samenleven    Bouwen aan een harmonieuze gemeenschap Hanh, Thich Nhat - Gelukkig samenleven    Bouwen aan een harmonieuze gemeenschap Hanh, Thich Nhat - Gelukkig samenleven    Bouwen aan een harmonieuze gemeenschap

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekensalon Koos Tak
    Kamer van Koophandel nummer: 67601944
    NL001530193B08
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.