MacCullough, C. - Bestemming Botany Bay

Schrijver:
Titel: Bestemming Botany Bay
ISBN: 9789056951153
Uitgever: Buuren B.V., Uitgeverij
Bijzonderheden: 2001, ppb. 671pp redelijke staat, gelzen, pakketpost Richard Morgan, herbergier in het 18e-eeuwse Bristol, verliest door tragische omstandigheden zijn vrouw en kinderen en komt vervolgens onschuldig in de gevangenis terecht. De gevangenissen in Engel
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Richard Morgan, herbergier in het 18e-eeuwse Bristol, verliest door tragische omstandigheden zijn vrouw en kinderen en komt vervolgens onschuldig in de gevangenis terecht. De gevangenissen in Engeland puilen uit, deportatie naar Amerika is onmogelijk vanwege de vrijheidsoorlog, en dus worden hij en een paar honderd andere gevangenen gedeporteerd naar Botany Bay in de nieuwe strafkolonie Australie. Na een reis van een jaar die vele gevangenen niet overleven komt de vloot in januari 1788 in Australie aan. Morgan komt uiteindelijk terecht op Norfolk Island waar militairen en gevangenen onder barre omstandigheden een nieuw bestaan opbouwen, Morgan weer vrij man wordt en een nieuw gezin sticht. Op historische feiten berustende vuistdikke spannende en boeiende roman, goed gedocumenteerd en van zeer veel kleurrijke en historische details voorzien. Met kaartjes, en tekeningen met doorsnedes van het gevangenenschip. Colleen McCullough (haar man is afstammeling van Morgan), vooral bekend door haar roman 'De Doornvogels', vertelt in een nawoord iets over de tot standkoming van het boek en kondigt een vervolg aan. Kleine druk.
(Biblion recensie, Redactie)
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

MacCullough, C. - Bestemming Botany Bay

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.