Bos, Klaas - 50 jaar Volvo-bedrijfswagens. Aan de andere kant v

Schrijver:
Titel: 50 jaar Volvo-bedrijfswagens. Aan de andere kant van het stuur.
ISBN: 9789059941991
Taal: Nederlands
Uitgever: Aprilis, Zaltbommel
Bijzonderheden: Gebonden, 2008, 335 blz. Met foto's, facsimile's en tekeningen.
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Gedurende bijna dertig jaar met functies in binnen- en buitenland bij Volvo bedrijfswagens verzamelde de auteur aantekeningen, rapporten, verslagen, notities, catalogi en foto's. Dat resulteerde in dit boek over (Volvo) bedrijfswagens met aandacht voor technische ontwikkelingen en voor de truck als bedrijfsmiddel. Het boek vangt aan met de type ontwikkeling, waarna Bos overgaat op de techniek. Vervolgens komt de transportsector aan bod met de ontwikkelingen na de Tweede Wereldoorlog. Daarna de Nederlandse Volvo-organisatie en de marketing van Volvo trucks in de EEG. 'Italiaans Intermezzo' beschrijft de opstart van Volvo trucks in Italië waarmee Bos werd belast, met aandacht voor het zakendoen in dat land. De volgende hoofdstukken behandelen de productplanning en -ondersteuning. Bos' verhaal eindigt in 1987, als hij afscheid neemt van Volvo. De persoonlijke belevenissen en avonturen geven een interessant beeld van het bedrijfsleven in voorbije decennia en maken het boek aantrekkelijk om te lezen. Met veel foto's (kleur en zwart-wit), tabellen, tekeningen, folderpagina's.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bos, Klaas - 50 jaar Volvo-bedrijfswagens. Aan de andere kant van het stuur.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.