Snijders, A.L. - Belangrijk is dat ik niet aan lezers denk

Schrijver:
Titel: Belangrijk is dat ik niet aan lezers denk
ISBN: 9789081118019
Uitgever: AFdH Uitgevers, Enschede/Doetinchem
Bijzonderheden: In nieuwstaat. 544 pagina's, gebonden, genummerd en gesigneerd door auteur en illustrator, eerste druk, 2006. Met illustraties van zoon Gijs Müller en een flaptekst van Tommy Wieringa
Prijs: € 97,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Bevat 336 zkv's uit de periode 2001 - 2004. Dit is nummer 335 van een oplage van 500 genummerde exemplaren. Zie voor een omschrijving de site van de uitgevers:
https://afdh.nl/boeken/bidinald.aspx

Henry Chinaski uit Amsterdam

Logo Henry Chinaski

Welkom in de virtuele boekwinkel van Henry Chinaski. Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten (verpakking en porto). Boeken kunnen op afspraak worden opgehaald (Rivierenbuurt, Amsterdam) tegen contante, gepaste betaling. Verzending vindt plaats via PostNL. Bij verzending worden verzendkosten in rekening gebracht. Indien mogelijk worden zendingen gecombineerd. Check na het bestellen uw spambox. Het komt voor dat e-mails onbedoeld daarin terecht komen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Snijders, A.L. - Belangrijk is dat ik niet aan lezers denk Snijders, A.L. - Belangrijk is dat ik niet aan lezers denk Snijders, A.L. - Belangrijk is dat ik niet aan lezers denk Snijders, A.L. - Belangrijk is dat ik niet aan lezers denk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Henry Chinaski

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Henry Chinaski
  • Na uw bestelling ontvangen u en Henry Chinaski een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Henry Chinaski vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Henry Chinaski kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.