Shantah - De nacht dat de sterren dansten

Schrijver:
Titel: De nacht dat de sterren dansten
Taal: Nederlands
Uitgever: Shantah, in eigen beheer
Bijzonderheden: 2014, paperback, 288pp. NIEUWSTAAT.
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 4,35 (binnen Nederland)
Meer info:
In “De Nacht dat de Sterren Dansten” neemt Chantal Holleman haar lezers mee op een wonderbaarlijke reis naar een wereld zonder angsten. Een liefdevol verhaal over durven geloven in het positieve, hoe hard en onmogelijk de werkelijkheid ook lijkt.

In oktober 2005 bezoekt Paul Janssen Zuid-Frankrijk. Dit bezoek verandert zijn leven totaal. Hij krijgt daar via een visioen contact met een zielsverwant. Het blijkt een vrouw te zijn; Shantah Alaïs, die daar vroeger leefde en hem uitnodigt met haar mee te gaan naar 1145. Hij kan dan met eigen ogen zien hoe mooi en anders het leven was. Er gaat een wereld voor hem open wanneer hij instemt met het voorstel van Shantah. Daarna lijkt de wereld veranderd. De mensen begrijpen hem niet meer en hij begrijpt zichzelf niet meer. Volledig in de ban van zijn verlangen begint zijn zoektocht naar de Waarheid.
Verder lezen

De Moeiteloze uit Amersfoort

Logo De Moeiteloze

Bezoekers uit België dienen rekening te houden met extra verzendkosten. Gemiddeld kost verzending 9,80€ per pakket.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Shantah - De nacht dat de sterren dansten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Moeiteloze

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Moeiteloze
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Moeiteloze een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Moeiteloze vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Moeiteloze kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.