Lane G. Robert Vertaling Michael Eenhoorn - Een Wereld Alleen

Schrijver:
Titel: Een Wereld Alleen .. Het citaat uit de De Profeet door Kahlil Gibran werd opgenomen met toestemming van Miranda Uitgevers B.v.
ISBN: 9789028414983
Taal: Nederlands
Uitgever: Wereldbibliotheek,Uitgevers Nederland uit 1985 te Amsterdam
Bijzonderheden: Paperback 207 pagina's 21x13 formaat slappe kaft
Prijs: € 9,95
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
A solitary dance Oorspronkelijke titel
Omslagontwerp Joost van de Woestijne
Het verhaal van de behandeling door een psychotherapeut van een ernstig gestoord kind. Mike is schizofreen, gaat alle contact met andere mensen angstvallig uit de weg. Een jonge psycholoog, de ik-figuur in het boek, krijgt als opgave de taak om deze jongen te behandelen. Zeer langzaam en moeizaam, door een maandelange proberen ontbreekt de psycholoog eindelijk door Mikes isolement heen. Maar als Mikes vader op visite komt en hysterisch gilt dat de jongen door een duivel bezeten is, valt Mike terug in zijn oude toestand en moet de psycholoog overnieuw beginnen. Uiteindelijk lukt de therapie toch, na veel vallen en opstaan. Het verhaal is gebaseerd op de praktijkervaring van de schrijver, en is zo levensecht neergetekend dat de lezer steeds de illusie heeft dat hij een echt verslag van een behandeling aan het lezen is, in plaats van een roman. Een meeslepend, onderhoudend verhaal.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lane G. Robert Vertaling Michael Eenhoorn - Een Wereld Alleen .. Het citaat uit de De Profeet door Kahlil Gibran werd opgenomen met toestemming van Miranda Uitgevers B.v. Lane G. Robert Vertaling Michael Eenhoorn - Een Wereld Alleen .. Het citaat uit de De Profeet door Kahlil Gibran werd opgenomen met toestemming van Miranda Uitgevers B.v. Lane G. Robert Vertaling Michael Eenhoorn - Een Wereld Alleen .. Het citaat uit de De Profeet door Kahlil Gibran werd opgenomen met toestemming van Miranda Uitgevers B.v. Lane G. Robert Vertaling Michael Eenhoorn - Een Wereld Alleen .. Het citaat uit de De Profeet door Kahlil Gibran werd opgenomen met toestemming van Miranda Uitgevers B.v. Lane G. Robert Vertaling Michael Eenhoorn - Een Wereld Alleen .. Het citaat uit de De Profeet door Kahlil Gibran werd opgenomen met toestemming van Miranda Uitgevers B.v. Lane G. Robert Vertaling Michael Eenhoorn - Een Wereld Alleen .. Het citaat uit de De Profeet door Kahlil Gibran werd opgenomen met toestemming van Miranda Uitgevers B.v. Lane G. Robert Vertaling Michael Eenhoorn - Een Wereld Alleen .. Het citaat uit de De Profeet door Kahlil Gibran werd opgenomen met toestemming van Miranda Uitgevers B.v.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.