Lieske, Tomas - Alles kantelt

Schrijver:
Titel: Alles kantelt
ISBN: 9789021438863
Taal: Nederlands
Uitgever: Querido
Bijzonderheden: 2010, 245pp, paperback, als nieuw, Deze roman van de Nederlandse schrijver (1943) speelt met de tijd. En met personages. In de jaren zeventig ontmoet Anton, een epileptische (en daardoor met een verscherpte waarneming toegeruste) dertiger die zijn vr
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze roman van de Nederlandse schrijver (1943) speelt met de tijd. En met personages. In de jaren zeventig ontmoet Anton, een epileptische (en daardoor met een verscherpte waarneming toegeruste) dertiger die zijn vrouw heeft verloren, zijn jeugdige zelf: het jongetje dat hij vroeger in Den Haag was. Met hem reist de Shakespeare-specialist naar het door de Rote Armee geterroriseerde Duitsland om toneelvoorstellingen te zien. Het verhaalheden botst op het verleden. Voor de kleine Anton, met een dominerende vader, is het Duitse meisje Rosemarie dat in het gezin verblijft, het hoogste schepsel. Met haar ontwikkelt zich een relatie. De oudere Anton kan zich weinig van deze Rosemarie herinneren. Hij denkt aan zijn overleden vrouw. In Duitsland keert Rosemarie op onverwachte wijze terug. In deze roman over een verbeelde onmogelijkheid speelt Lieske een spel met afstanden tussen vertellende en belevende ikken, met verschillen in kennis van de levensloop en met afwisseling in de grammaticale tijden. Een weergaloos literair spel. De beschrijvingskunst in de knappe stijl van Lieske is groots. Normale druk.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lieske, Tomas - Alles kantelt

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.