Onbekend - Repareren van a-z

Schrijver:
Titel: Repareren van a-z
ISBN: 9789064074875
Uitgever: Reader'S Digest Nv
Bijzonderheden: Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 1998. Taal: Nederlands.
Prijs: € 3,90
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek is een complete gids vol handige methoden om zelf allerlei klussen in en om het huis uit te voeren: het afstellen van bougies of de bestrijding van ongedierte, het onderhoud van uw wasmachine of het behangen van een kamer, het repareren van kleding of het aanleggen van een tuinpad.
De gebruiksvriendelijke alfabetische indeling helpt u de onderwerpen snel te vinden: van Aannemers tot Zwenkwielen, via Computer, Gordijnrails, Metselwerk, Plinten en Schilderen.
Meer dan 1500 duidelijke illustraties tonen u stap voor stap hoe u elk probleem kunt aanpakken. Bovendien staat bij elke klus vermeld hoeveel tijd u ervoor nodig hebt en welke gereedschappen en materialen u het beste kunt gebruiken.
Handige schema's helpen u de oorzaak van storingen op te sporen en oplossingen te vinden, en vakmensen geven u talloze tips uit de praktijk.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Onbekend - Repareren van a-z