Caroline Zoob, C. Zoob - Speelgoed & Cadeautjes om zelf te make

Schrijver:
Titel: Speelgoed & Cadeautjes om zelf te maken voor baby's en kinderen
ISBN: 9789026929021
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Bijzonderheden: Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2004. Taal: Nederlands.
Prijs: € 8,60
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Voor de prachtige cadeautjes in Speelgoed & cadeautjes liet Caroline Zoob zich inspireren door oude stoffen, ouderwets speelgoed, familiefeesten en de natuur.
Speelgoed & cadeautjes staat boordevol ideeën voor cadeautjes voor kinderen van alle leeftijden. Dit boek bevat ideeën voor het decoreren van de kinderkamer, het borduren van stoflappen en het maken van poppen, kleertjes en knuffels. De auteur laat zien dat je met vaak eenvoudige middelen heel origineel voor de dag kunt komen, zelfs als je nog nooit een naaimachine van dichtbij hebt gezien.
Veel van de projecten die aan de orde komen, zijn ook heel geschikt om samen met kinderen te maken. Het boek is voorzien van prachtige foto’s en duidelijke tekeningen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Caroline Zoob, C. Zoob - Speelgoed & Cadeautjes om zelf te maken voor baby's en kinderen