Beckett, Samuel - En attendant Godot (eerste druk!!)

Schrijver:
Titel: En attendant Godot (eerste druk!!)
Taal: Frans
Uitgever: Éditions de Minuit, les
Bijzonderheden: 1ère édition, eerste druk, first printing, 1952, très bon, zeer goed, very good. Zie ook Meer info
Prijs: € 1 200,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: zeer goed bewaard gebleven exemplaar uit eerste druk van 2500 (!) exemplaren, daarom uiterst zeldzaam, très rare, very rare!

Paper Sun uit Soest

PAPER SUN biedt boeken aan zoals we ze zelf graag willen kopen. Mooie exemplaren, doorgaans in zeer goede tot perfecte staat, over onderwerpen uit een breed intellectueel gebied. Wij proberen altijd een redelijke prijs te vragen, omdat een onbereikbaar geprijsd boek voor niemand nut heeft.
Wij bieden vaak boeken in het Duits en Engels aan, maar soms ook in het Frans, meestal gebonden exemplaren en niet zelden eerste drukken. Soms betreft het uiterst zeldzame titels, die dan vanzelfsprekend wel wat hoger in prijs zijn dan een gemiddeld boek.
Wij hopen dat we ons enthousiasme voor het mooie en bijzondere boek ook met u kunnen delen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Beckett, Samuel - En attendant Godot (eerste druk!!) Beckett, Samuel - En attendant Godot (eerste druk!!) Beckett, Samuel - En attendant Godot (eerste druk!!)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Paper Sun

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Paper Sun
  • Na uw bestelling ontvangen u en Paper Sun een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Paper Sun vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Paper Sun kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.