Hellinger, Bert - Gedachten aan God

Schrijver:
Titel: Gedachten aan God
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: splinternieuw
Prijs: € 35,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Welke gedachten en beelden vormen wij mensen ons van God?
Waar komen deze gedachten en beelden vandaan?
En wat voor effect hebben zij in ons en in onze omgeving?

Bert Hellinger onderzoekt de ervaarbare wortels en werking van deze gedachten en beelden, gaat die werking invoelend na, en beschrijft ze in 119 korte teksten.

Een moedig boek, een religieuze filosofie, die niets ontziend verheldert, en daarbij niettemin vol ontzag blijft.

Oorspronkelijke titel 'Gottesgedanken', vertaald door Bert Terpstra in samenwerking met Suze Maclaine Pont.Recensie(s)In de meer dan honderdtien bespiegelende teksten die in dit boek verzameld zijn, staat een veelheid aan gedachten en beelden over 'God' en psychische processen en aspecten van intermenselijke interacties centraal. De auteur (1925, Duitsland) studeerde filosofie, theologie en pedagogiek; was zestien jaar missionaris bij Zoeloes in Zuid-Afrika; trad uit begin jaren zeventig en bekwaamde zich in Gestalt en Transactionele Analyse. Hij leerde zo dat 'levensscripts' soms generaties lang in families kunnen doorwerken. : Verborgen loyaliteiten en de noodzaak van evenwicht tussen geven en nemen zijn belangrijke thema's in zijn werk en ook in dit boek. Zich verwonderend, beschouwt hij onder meer wat wij wel - en vooral ook wat we niet - aan werkelijk zinnigs kunnen zeggen over de beelden die bij velen leven over God. Verder staat hij stil bij een breed spectrum aan thema's zoals geluk, afbakening, en 'de tegenstander'. De beschouwingen in dit boek zijn heel geschikt om elk op zichzelf aandachtig te lezen en rustig in te laten werken. Verzorgde uitgave

SPLINTERNIEUW, VASTE PRIJS
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

Logo De Oorsprong

Verzending in Nederland: Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,00 Pakketpost € 6,50 euro. Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hellinger, Bert - Gedachten aan God

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.