Cheizoo, Leo - Wees wijs met licht.

Schrijver:
Titel: Wees wijs met licht.
ISBN: 9789076564630
Taal: Nederlands
Uitgever: Het Zuiden
Bijzonderheden: 2007, Paperback, 180 pp. (schutblad verwijderd)
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek is geschreven om een aantal onderwerpen op het gebied van spiritualiteit en esoterie bijeen te brengen en tot een overzichtelijk geheel te maken. Zoals klank en trilling; het ontstaan van onze aarde; de energieën vanuit de kosmos en van andere universa; engelen energieën; de kracht van kristallen; Kundalini energie; de invloed van symbolen etc. Het brengt de lezer op het pad van de spiritualiteit, gezien vanuit verschillende invalshoeken. De lezer krijgt hierdoor een brede algemene basiskennis van de spiritualiteit. Er worden verbanden zichtbaar voor de lezer, zodat hij de ennheid van de onderwerpen kan ervaren. Vooral tussen de chakra’s, de engelenwereld, de aura’s, de kristallen, de kleuren en de numerologie loopt een grote rode draad van overeenkomsten en herkenning.
Dit boek mag gezien worden als een naslagwerk voor allen die graag willen weten over wat er allemaal nog meer is tussen hemel en aarde. Het zal een ieder verder brengen op zijn weg naar groei en ontwikkeling.
Een groei naar meer bewustwording.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Alle boeken van De boekenzolder Stel een vraag over dit boek aan De boekenzolder

This bookstore is present at the bookmarket in Stadskanaal on 16-05-2020

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.