Jarosch, Linda - Vanaf morgen draag ik rood. Terug naar je krac

Schrijver:
Titel: Vanaf morgen draag ik rood. Terug naar je kracht. Je kunt altijd een nieuw begin maken
ISBN: 9789025961374
Taal: Nederlands
Uitgever: Ten Have, 2011
Bijzonderheden: 1e druk, paperback, zgan*
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Rood staat voor liefde en hartstocht, voor woede en gevaar. Maar ook voor verandering en beweging!
Voor Linda Jarosch is de emanicipatie nog niet voltooid zolang vrouwen hun natuurlijke veelzijdigheid, hun 'oerkracht' en wijsheid ongebruikt laten en die niet in hun leven en werk integreren.
Juist in de overgang naar een nieuwe cultuurfase die we nu meemaken zijn het de veelzijdige 'rode vrouwen' die oude patronen kunnen doorbreken en ieder op hun eigen plek nieuwe dynamiek kunnen brengen.
Als ze hun professionaliteit combineren met 'spirit' gaan er dingen bewegen, ontstaat er ruimte en meer aandacht en gevoel voor mensen, voor verhoudingen en situaties, voor details... En daar fleurt de hele samenleving van op! Rood is krachtig en geeft jezelf, je omgeving, je organisatie, ons allemaal spirit!
Verder lezen

Hartogboeken uit Rotterdam

Logo Hartogboeken

INKOOP - VERKOOP Verzendkosten: Briefpakje: E 3,50 tot 2 kg Pakketpost: PostNL E 6,75 naar een huisadres of UPS E 4,00 naar een afhaalpunt of DPD E 5,05 naar een afhaalpunt, afhankelijk van uw keuze Of afhalen in het magazijn (Maria Danneelserf 1, Capelle a/d IJssel) op ma. t/m zat. tussen 15.00 en 17.00 u. Alleen op afspraak!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jarosch, Linda - Vanaf morgen draag ik rood. Terug naar je kracht. Je kunt altijd een nieuw begin maken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hartogboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Hartogboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hartogboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hartogboeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Hartogboeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.