Nabokov, Vladimir - Bastaards

Schrijver:
Titel: Bastaards
Taal: Nederlands
Uitgever: G.A. van Oorschot - Amsterdam
Bijzonderheden: 1969, 1e druk, 268 pp paperback (in goede staat!, vaal plekje op de rug) Staat van het boek: 8.0
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Vladimir Nabokov - Bastaards
(G.A. van Oorschot - Amsterdam)
1e druk 1969
268 pp paperback
(in goede staat!, vaal plekje op de rug)
Staat van het boek: 8.0

Een minder bekende roman van de belangrijke Russisch-Amerikaans auteur. Een mengeling van politieke satire op de Sovjet-Unie, groteske humor en een spannende thriller, met veel literaire allusies en trucs. Krug, wereldberoemd professor in de Wijsbegeerte, weigert na een staatsgreep om zijn steun te verlenen aan de dictatuur onder leiding van zijn oude schoolvriend Paduk. Al zijn vrienden worden gearresteerd, en uiteindelijk ook zijn 8-jarige zoon. Om David te redden is Krug bereidt om alles te beloven, maar door een reeks gruwelijke misverstanden belandt David in een inrichting waar hij gebruikt wordt als 'afreageerobjekt' voor gestoorde misdadigers. De beklemmende, nachtmerrie-achtige sfeer doet denken aan Kafka. Knap geschreven maar in moeilijk idioom, waardoor de lezerskring beperkt zal blijven.

Prijs €5,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nabokov, Vladimir - Bastaards Nabokov, Vladimir - Bastaards Nabokov, Vladimir - Bastaards

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.