Igor Siwanowicz - Dieren van heel dichtbij

Schrijver:
Titel: Dieren van heel dichtbij
ISBN: 9789089270436
Uitgever: G+J Uitgevers
Bijzonderheden: Kaft met krasjes, deukjes, omgekruld of slijtage aan de randen. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2009. Taal: Nederlands.
Prijs: € 2,90
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dieren van heel dichtbij staat vol met kleine dieren die met behulp van nanofotografie groot in beeld worden gebracht. Op deze wijze kun je echt zien hoe deze beesten eruit zien. De meest fantastische kleuren en patronen worden zichtbaar. Daarnaast veel informatie over de leefwereld en het gedrag van de beesten.

Ontdek hoe sprinkhanen naast een plaag ook een smakelijke snack kunnen
worden. Ontmoet het zeepaard mannetje die zijn jongen in een buidelzakje bij zich draagt Vogels die duizelingwekkende kleuren gebruiken om indruk op de vrouwtjes te maken. De heremietkreeft die op het strand zijn huis vindt Zie hoe een egel wel 5000 stekels heeft.

Het boek geeft een uniek beeld van de miniatuur natuur om ons heen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Igor Siwanowicz - Dieren van heel dichtbij Igor Siwanowicz - Dieren van heel dichtbij