boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Zimler, Richard - De Warschau-anagrammen

Schrijver:
Titel: De Warschau-anagrammen
ISBN: 9789045203942
Taal: Nederlands
Uitgever: Karakter Uitgevers BV
Bijzonderheden: 2012, 380pp, paperback, goede staat, De meeste joden van Warschau worden in 1941 naar het getto verbannen, ook psychiater Eric Cohen (67) die daar gaat samenwonen met zijn nicht en haar zoontje. Wanneer het jongetje, net als andere kinderen, verminkt
Prijs: € 6,45 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De meeste joden van Warschau worden in 1941 naar het getto verbannen, ook psychiater Eric Cohen (67) die daar gaat samenwonen met zijn nicht en haar zoontje. Wanneer het jongetje, net als andere kinderen, verminkt en dood wordt teruggevonden, begint Cohen met enkele vrienden zijn eigen onderzoek. Hij wordt geconfronteerd met smokkelende joden, dubieuze vertegenwoordigers van de Joodse Raad, met de angst voor verraad, maar ook met immense toewijding tussen lotgenoten. Wanneer hij op een lichamelijk gemeenschappelijk kenmerk stuit tussen de vermoorde kinderen, betekent dat een doorbraak. Het verhaal wordt verteld door een ibbur, een uit de dood teruggekeerde geest. Deze thriller - spannend tot het einde - van een Amerikaans-joodse journalist biedt veel meer: het is een schrijnend sfeerbeeld van de situatie van de ten ondergang gedoemde joden. Hun lot werd al dikwijls geschiedkundig beschreven, maar nog niet veel op zo’n veelgelaagde, literaire, psychologische en diep menselijke manier. Er blijft, ondanks alles, plaats voor inzet, wilskracht, liefde en geloof. Normale druk.

C. Vandenbroucke
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zimler, Richard - De Warschau-anagrammen