swami nityaswarupananda - ashtavakra samhita

Schrijver:
Titel: ashtavakra samhita
Taal: Nederlands
Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1979, 3e druk, harde kaft, goede staat Het boekje is interessant voor hen die meer willen weten van de hindoeistische filosofie, met name van de zogeheten Vedanta (de filosofie van de eenwording).
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het betreft hier een religieus geschriftje uit het hindoeisme, voorzien van kommentaar. Schrijver en kommentator is swami Nityasvarupananda. De nederlandse vertaling is uit het engels, niet uit het sanskriet. De bedoeling van het geschriftje is de mens te tonen dat hij door inzicht bevrijd wordt van alle bindingen. Een konkrete weg naar deze bevrijding wordt niet geboden. Het boekje is interessant voor hen die meer willen weten van de hindoeistische filosofie, met name van de zogeheten Vedanta (de filosofie van de eenwording). In 20 hoofdstukjes zijn aforismen gegroepeerd van Ashtavakra, de grote wijze uit een onbepaalbaar verleden.

(NBD|Biblion recensie, Dr. R. Kranenborg)
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

swami nityaswarupananda - ashtavakra samhita

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.