Visser, S. de, W.H.Warnsinck Bz, Petronella Moens, Pieter Rutger Feit

Schrijver:
Titel: Gedichtjes voor de Nederlandsche Jeugd
Taal: Nederlands
Uitgever: In 's Gravenhage, bij S. de Visser, 1820
Bijzonderheden: 96 pagina's, Eerste druk, in het oorspronkelijke bedrukte gele uitgeversbandje van karton. Bandje hier en daar wat geschaafd. Fris exemplaar.
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 4,35 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit exemplaar is voorzien van een mooi titelvignet door P.Velijn naar C.Portman. De vier illustraties die in andere exemplaren van deze druk zijn meegebonden, ontbreken hier.

Inhoud:
Dit boekje bevat 24 gedichten. Willem Hendrik Warnsinck en Patronella Moens zorgden ieder voor 7 bijdragen. Deze twee erkende dichters dragen de bundel. De sfeer van dit bundeltje is bijzonder braaf, maar blijde en droevige gevoelens komen wel aan de orde.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Visser, S. de, W.H.Warnsinck Bz,  Petronella Moens, Pieter Rutger Feith en 4 anderen - Gedichtjes voor de Nederlandsche Jeugd Visser, S. de, W.H.Warnsinck Bz,  Petronella Moens, Pieter Rutger Feith en 4 anderen - Gedichtjes voor de Nederlandsche Jeugd

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.