Pfeil, J.M. - Mijne Porte-feuille

Schrijver:
Titel: Mijne Porte-feuille
Taal: Nederlands
Uitgever: Monnikendam
Bijzonderheden: 1828, 164 pagina's, eerste en enige druk. Gebonden in een kartonnen bandje. Oorspronkelijk was op rug en platten bedrukt papier geplakt, maar dit is alleen op de rug nog gedeeltelijk aanwezig. Voorste schutblad en titelpagina iets bevlekt.Verder fris
Prijs: € 40,00
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit bundeltje is niet geïllustreerd. Titelvignet met de initialen P en H.

Inhoud:
Eenvoudige gedichten die meneer Pfeil speciaal voor zijn kinderen heeft geschreven en uitgegeven. Vooraf gaat een gedicht van Maria Petronella Elter-Woesthoven aan Pfeil en een voorwoord van de dichter aan zijn kinderen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pfeil, J.M. - Mijne Porte-feuille Pfeil, J.M. - Mijne Porte-feuille Pfeil, J.M. - Mijne Porte-feuille

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.