Visser, S. de, W.H.Warnsinck Bz, Petronella Moens, Pieter Rutger Feith

Schrijver:
Titel: Gedichtjes voor de Nederlandsche Jeugd
Taal: Nederlands
Uitgever: In 's Gravenhage, bij S. de Visser, 1820
Bijzonderheden: 96 pagina's, eerste druk. In een oorspronkelijk bandje van stevig karton, dat met sierpapier is beplakt. Op het voorste schutblad aan de binnenkant van het voorplat staat de naam van een vroege bezitter: H.P. van Heukelom in inkt.
Prijs: € 40,00
Verzendkosten: € 4,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boekblok is op 3 plaatsen gebroken. Rode vlek op het voorste schutblad. Sierpapier op de rug bovenaan en onderaan ontbreekt. Kartonnen rug onderaan iets beschadigd.

Illustraties:
Dit exemplaar is voorzien van een mooi titelvignet door P.Velijn naar C.Portman en 4 mooie illustraties. Het zijn gravures van W. van Senus naar tekeningen van C.J.L. Portman. Het eerste plaatje hoort bij het gedicht Mietjes Lijkklagt by den dood harer moeder. Het tweede illustreert een dialoog tussen vader en dochter naar aanleiding van de dood van een vinkje. Plaatje 3 hoort bij het gedicht Willem bij het zien van een schip op zee. Plaatje 4 toont ons De kleine Suze. Het weltevreden en gelukkige kind.

Inhoud:
De sfeer van dit bundeltje is bijzonder braaf, maar blijde en droevige gevoelens komen wel aan de orde. Twee van de vier plaatjes gaan over de dood: van een moeder en van een vinkje.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Visser, S. de, W.H.Warnsinck Bz, Petronella Moens, Pieter Rutger Feith en 4 anderen - Gedichtjes voor de Nederlandsche Jeugd Visser, S. de, W.H.Warnsinck Bz, Petronella Moens, Pieter Rutger Feith en 4 anderen - Gedichtjes voor de Nederlandsche Jeugd Visser, S. de, W.H.Warnsinck Bz, Petronella Moens, Pieter Rutger Feith en 4 anderen - Gedichtjes voor de Nederlandsche Jeugd

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.