W. - Merkwaardigheden uit het leven van beroemde Fransche lette

Schrijver:
Titel: Merkwaardigheden uit het leven van beroemde Fransche letterkundigen
Taal: Nederlands
Uitgever: Leeuwarden, G.T.N. Suringar
Bijzonderheden: 1825, 216 pagina's. Deel 1 van 2. Op de gegraveerde titelpagina zijn de aanduidingen 'In twee delen' en 'Eerste deel' weggeschuurd. Het bandje met bedrukt papier op de kartonnen platten en de rug is op de rug beschadigd en op de platten wat vuil.
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Fris exemplaar.

Inhoud:
13 Anekdotes uit het leven van bekende Franse dichters en schrijvers. Bijvoorbeeld Berquin, La Harpe, Marmontel, Bernardin de Saint-Pierre en Delille. Dikwijls gaan deze verhaaltjes over het belang dat deze kunstenaars hechten aan het oordeel van het publiek over hun werk.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

W. - Merkwaardigheden uit het leven van beroemde Fransche letterkundigen W. - Merkwaardigheden uit het leven van beroemde Fransche letterkundigen W. - Merkwaardigheden uit het leven van beroemde Fransche letterkundigen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.