Polak, Arthur - Joodse penningen in Nederlanden / Jewish medals

Schrijver:
Titel: Joodse penningen in Nederlanden / Jewish medals in the Netherlands
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam, Jacques Schulman, 1958
Bijzonderheden: 97 pagina's. In bedrukte papieren omslag. Binnenin perfect. Omslag heeft veel bruine vlekken. 26,8 x 19,6 cm
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Inhoud:
Catalogus van Joodse penningen in de Nederlanden in chronologische volgorde. Beschreven zijn 88 penningen van ca. 1550 tot 1956 plus 4 ongedateerde penningen (nrs 89-92). 19 Penningen, de nrs 3-21, komen uit de lange 18de eeuw.

Nummer 13 is een in 1786 aan de dichteressen Petronella Moens en Adriana van Overstraten toegekende gouden erepenning voor hun dichtstuk Esther. Uitgereikt door de Parnassim der Portugese Joodse Natie te Amsterdam.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Polak, Arthur - Joodse penningen in Nederlanden / Jewish medals in the Netherlands Polak, Arthur - Joodse penningen in Nederlanden / Jewish medals in the Netherlands

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.