ENGELSE BULLDOG - Over Dieren - uitgeverij Welzo - Aanschaf, Voeding,

Schrijver:
Titel: ENGELSE BULLDOG - Over Dieren - uitgeverij Welzo - Aanschaf, Voeding, Verzorging, Opvoeding, Voortplanting, Ziekte en nog veel meer
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Sommige mensen vinden hem mooi van lelijkheid. Een ding is zeker hij is bijzonder! Lief voor kinderen, niet te groot en geen stevige wandelaar.
Door het lezen van zijn voorgeschiedenis wordt duidelijk waarom zijn neus niet naar voren steekt zoals we bij andere honden zien. Ook de plooien op zijn neus hadden vroeger een duidelijk nut. Zijn naam verraadt het al hij komt oorspronkelijk uit Engeland en omdat er ÔbullÕ in zijn naam zit duidt dit op een verleden - sinds 1209 tot vroeg 19e eeuw - als stierenvechter.
Deze bulldog toont niet als sportieve langloper en tips over hoe u het beste met dit ras op dit punt kunt omgaan, ontbreken zeker niet.
De foto's laten een scala aan kleuren zien, met de veelal speelse wit-aftekening.
Belangrijke tips met betrekking tot de aanschaf en het kiezen van een hond als pup of volwassen dier helpen u verder op weg.
rec.
De serie 'Over dieren' telt tientallen boekjes waarin een bepaald hondenras wordt beschreven, steeds volgens hetzelfde recept onder andere aanschaf, voeding, verzorging, opvoeding, voortplanting en ziekte. In dit boekje komt de Engelse bulldog ter sprake. Binnen het beperkte bestek van 64 pagina's is men erin geslaagd een goed beeld van dit ras te geven. En niet alleen dat, maar ook van aanverwante zaken zoals de voortplanting, parasieten, hondenshows en gezondheid en ziekte.
Verder lezen

VOL-DE-VENT uit Zwolle

Logo VOL-DE-VENT

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - ENGELSE BULLDOG - Over Dieren - uitgeverij Welzo - Aanschaf, Voeding, Verzorging, Opvoeding, Voortplanting, Ziekte en nog veel meer

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VOL-DE-VENT

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VOL-DE-VENT
  • Na uw bestelling ontvangen u en VOL-DE-VENT een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VOL-DE-VENT vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VOL-DE-VENT kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.