Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

ENGELSE BULLDOG - Over Dieren - uitgeverij Welzo - Aanschaf, Voeding,

Schrijver:
Titel: ENGELSE BULLDOG - Over Dieren - uitgeverij Welzo - Aanschaf, Voeding, Verzorging, Opvoeding, Voortplanting, Ziekte en nog veel meer
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Sommige mensen vinden hem mooi van lelijkheid. Een ding is zeker hij is bijzonder! Lief voor kinderen, niet te groot en geen stevige wandelaar.
Door het lezen van zijn voorgeschiedenis wordt duidelijk waarom zijn neus niet naar voren steekt zoals we bij andere honden zien. Ook de plooien op zijn neus hadden vroeger een duidelijk nut. Zijn naam verraadt het al hij komt oorspronkelijk uit Engeland en omdat er ÔbullÕ in zijn naam zit duidt dit op een verleden - sinds 1209 tot vroeg 19e eeuw - als stierenvechter.
Deze bulldog toont niet als sportieve langloper en tips over hoe u het beste met dit ras op dit punt kunt omgaan, ontbreken zeker niet.
De foto's laten een scala aan kleuren zien, met de veelal speelse wit-aftekening.
Belangrijke tips met betrekking tot de aanschaf en het kiezen van een hond als pup of volwassen dier helpen u verder op weg.
rec.
De serie 'Over dieren' telt tientallen boekjes waarin een bepaald hondenras wordt beschreven, steeds volgens hetzelfde recept onder andere aanschaf, voeding, verzorging, opvoeding, voortplanting en ziekte. In dit boekje komt de Engelse bulldog ter sprake. Binnen het beperkte bestek van 64 pagina's is men erin geslaagd een goed beeld van dit ras te geven. En niet alleen dat, maar ook van aanverwante zaken zoals de voortplanting, parasieten, hondenshows en gezondheid en ziekte.
Verder lezen

VOL-DE-VENT uit Zwolle

particulier

Logo VOL-DE-VENT

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - ENGELSE BULLDOG - Over Dieren - uitgeverij Welzo - Aanschaf, Voeding, Verzorging, Opvoeding, Voortplanting, Ziekte en nog veel meer