Haverkate, J; Vaanholt, G - AAA Twente '40-'45

Schrijver:
Titel: AAA Twente '40-'45
Taal: Nederlands
Uitgever: WBooks, 2017
Bijzonderheden: als nieuwe geb.hardcover, 24 x 31 cm , 110 pag met 100 foto's, vz.kn 4,15/NL
Beschikbaar: 4 exemplaren
Prijs: € 12,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- fraai nw. groot formaat hardcover fotoboek over Twente in oorlogstijd
- met indringende foto's van de bezetting en bevrijding 1940-1945
- nog steeds komen er in binnen- en buitenland onbekende fot's uit de 2e Wereldoorlog boven water. De nieuwe reeks 40-45 vertelt de oorlogsgeschiedenis van dorpen en steden
aan de hand van meestal fraaie maar ook indringende foto's, soms zelfs in kleur. Deze boeken brengen de oorlog in Nederland als een film in beeld.
- De bezettingstijd had veel gezichten, er vielen slachtoffers tengevolge van geallieerde bombardement en vliegtuigcrashes, er was oorlogsschade, vervolging, terreur en verzet. Maar gedurende de vijf oorlogsjaren ging het gewone leven zo goed en kwaad als dat ging, gewoon door. Mensen gingen naar het werk, kinderen moesten naar school en vierden Sinterklaas. Ook die aspecten komen in deze serie 40-45 aan bod. De oorlogsfoto's worden door het contrast tussen strijd en het alledaagse bestaan alleen maar indringender.
Verder lezen

DRG uit Velp

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Haverkate, J; Vaanholt, G - AAA Twente '40-'45

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DRG kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.