boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

haro hielkema - Wandel weg in Nederland

Schrijver:
Titel: Wandel weg in Nederland
ISBN: 9789027476715
Taal: Nederlands
Uitgever: het spectrum/trouw
Bijzonderheden: 2002, paperback, goede staat Alle wandelingen zijn voorzien van duidelijke routekaarten en geven tevens informatie over de plaatselijke horeca, openbaar vervoerverbindingen en de bezienswaardigheden langs de route.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Van Witmarsum naar Pingjum, van Deventer naar Olst, een stukje Texel en een rondje Zundert. Dit zijn slechts enkele van de prachtige historische of juist recente routes waar een heerlijke wandeling door het Nederlandse landschap gemaakt kan worden.
De 50 unieke wandelroutes in dit boek vormen een selectie uit de wandelingen die de afgelopenjaren in dagblad Trouw zijn verschenen. Niet de afstand of de prestatie staat bij deze tochten voorop, maar het verhaal achter het landschap, het genieten van het historische element, van wat je onderweg ziet, proeft, voelt en fantaseert. Want wie is er nu niet benieuwd naar hoe de grootste woestijn van Europa eruitziet, of naar de geschiedenis van een tocht met als naam 'Een Odysseus-gevoel bij Fort Rammekens'?
Alle wandelingen zijn voorzien van duidelijke routekaarten en geven tevens informatie over de plaatselijke horeca, openbaar vervoerverbindingen en de bezienswaardigheden langs de route.

Een verzameling van vijftig wandelingen, een selectie uit de beschrijvingen die er in een periode van tien jaar als weekendbijlage van het dagblad Trouw zijn verschenen. De auteur Haro Hielkema geeft bij de route aan of die geschikt is voor rolstoelen en/of kinderwagens of zelfs toegankelijk met honden. Er is aandacht voor het OV, de VVV en de horeca. De insteek voor deze routes is het gevoel erbij (historisch of anderszins) dat in de teksten wordt beschreven, en nadrukkelijk niet de af te leggen afstand. De wandelingen zijn door heel Nederland verspreid. De routebeschrijving is soms al 10 jaar oud, maar dat geeft niet; het landschap verandert sowieso weinig. De beschrijvingen zijn aangepast, dit duidt op extra werk en is een geruststellend gevoel. De auteur volgt veelal reeds gemarkeerde routes; de doelgroep wordt gevormd door iedereen die zich wel eens wil vertreden, je kunt zonder voorbereiding op pad. De tekst is gezet in een niet te grote letter en de route is op een duidelijke zwartwit kaart ingetekend. Een extra kleurenkaart van de omgeving is handig. Het boek is door de grote hoeveelheid tekst dik en past niet in je binnenzak.

N. Hoogerbrug
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

haro hielkema - Wandel weg in Nederland