haro hielkema - Wandel weg in Nederland

Schrijver:
Titel: Wandel weg in Nederland
ISBN: 9789027476715
Taal: Nederlands
Uitgever: het spectrum/trouw
Bijzonderheden: 2002, paperback, goede staat Alle wandelingen zijn voorzien van duidelijke routekaarten en geven tevens informatie over de plaatselijke horeca, openbaar vervoerverbindingen en de bezienswaardigheden langs de route.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Van Witmarsum naar Pingjum, van Deventer naar Olst, een stukje Texel en een rondje Zundert. Dit zijn slechts enkele van de prachtige historische of juist recente routes waar een heerlijke wandeling door het Nederlandse landschap gemaakt kan worden.
De 50 unieke wandelroutes in dit boek vormen een selectie uit de wandelingen die de afgelopenjaren in dagblad Trouw zijn verschenen. Niet de afstand of de prestatie staat bij deze tochten voorop, maar het verhaal achter het landschap, het genieten van het historische element, van wat je onderweg ziet, proeft, voelt en fantaseert. Want wie is er nu niet benieuwd naar hoe de grootste woestijn van Europa eruitziet, of naar de geschiedenis van een tocht met als naam 'Een Odysseus-gevoel bij Fort Rammekens'?
Alle wandelingen zijn voorzien van duidelijke routekaarten en geven tevens informatie over de plaatselijke horeca, openbaar vervoerverbindingen en de bezienswaardigheden langs de route.

Een verzameling van vijftig wandelingen, een selectie uit de beschrijvingen die er in een periode van tien jaar als weekendbijlage van het dagblad Trouw zijn verschenen. De auteur Haro Hielkema geeft bij de route aan of die geschikt is voor rolstoelen en/of kinderwagens of zelfs toegankelijk met honden. Er is aandacht voor het OV, de VVV en de horeca. De insteek voor deze routes is het gevoel erbij (historisch of anderszins) dat in de teksten wordt beschreven, en nadrukkelijk niet de af te leggen afstand. De wandelingen zijn door heel Nederland verspreid. De routebeschrijving is soms al 10 jaar oud, maar dat geeft niet; het landschap verandert sowieso weinig. De beschrijvingen zijn aangepast, dit duidt op extra werk en is een geruststellend gevoel. De auteur volgt veelal reeds gemarkeerde routes; de doelgroep wordt gevormd door iedereen die zich wel eens wil vertreden, je kunt zonder voorbereiding op pad. De tekst is gezet in een niet te grote letter en de route is op een duidelijke zwartwit kaart ingetekend. Een extra kleurenkaart van de omgeving is handig. Het boek is door de grote hoeveelheid tekst dik en past niet in je binnenzak.

N. Hoogerbrug
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

haro hielkema - Wandel weg in Nederland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.