Lorber, Jakob - Brief van Paulus aan de gemeente in Laodicea

Schrijver:
Titel: Brief van Paulus aan de gemeente in Laodicea
ISBN: 9789065563521
Taal: Nederlands
Uitgever: Sigma & De Ster
Bijzonderheden: 1990, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In de brief van Paulus aan de Colossenzen wordt gewag gemaakt van een andere brief van deze apostel aan Laodicea. Deze brief zoeken we echter tevergeefs in het Nieuwe Testament. In het jaar 1844 werd deze verdwenen brief echter door Jakob Lorber via de weg van het Innerlijk Woord opnieuw ontvangen. Bij het lezen zal blijken om welke redenen deze brief door de toenmalige kerk uit de bijbelse geschriften zou kunnen zijn verwijderd. De Laodicenen waren van het pure christendom in een ceremonieel en verwereldlijkt christendom vervallen. Paulus wijst hen in zijn brief in vlammende bewoordingen terecht.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Brievenbus- en pakketpost tot 10 kg: Nederland: thuisbezorgd: €4.- België: thuisbezorgd: € 5,-. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Zeist is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lorber, Jakob - Brief van Paulus aan de gemeente in Laodicea Lorber, Jakob - Brief van Paulus aan de gemeente in Laodicea