Knussmann - De man, een vergissing der natuur.

Schrijver:
Titel: De man, een vergissing der natuur.
ISBN: 9789020433470
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen, Utrecht/Antwerpen
Bijzonderheden: 1983, paperback, 120 pp. Vertaling: Mw. T.W. Rutten-Kooistra. Geillustreerd.
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vanuit een andere biologische visie worden gangbare opvattingen over man en vrouw gerealiseerd door een Duitse geslachts-antropoloog, die zijn beschouwingen eerder publiceerde in het Duitse tijdschrift 'Stern'. Vanuit die visie worden zaken als "de man is het sterke geslacht" op zijn kop gezet. Auteur slaagt er in op aannemelijke wijze een aantal traditionele beelden over wat nu eigenlijk een man is, wat een vrouw is, wat zij kunnen, e.d. te relativeren. Het taalgebruik is gemakkelijk; maar wie eenmaal overtuigd is dat het mannelijk chromosoom een gemarkeerd vrouwelijk chromosoom is, zal de voorbeelden echter als te voor de hand liggend kenschetsen. Gezien de brede doelgroep mag ook niet meer worden verwacht. Leuk geschreven voor al diegenen die menen dat 'de' man of 'de' vrouw altijd hetzelfde zijn gebleven, want vanuit een dergelijk biologisch standpunt komt de auteur tot tegenovergestelde conclusies.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.