Vogt, Guusanke - Milieubewust bouwen. Wonderschoon wonen milieu

Schrijver:
Titel: Milieubewust bouwen. Wonderschoon wonen milieu 2000. Energiezuining, praktisch, comfortabel.
ISBN: 9789021533636
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos-Z&K, Utrecht/Antwerpen
Bijzonderheden: 1999, Gebonden met stofomslag, 176 pp. fotografie: Paul Vogt. (klein stickertje op schutblad)
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In deze uitgave wordt een pleidooi gehouden voor houtstapelbouw, een en ander naar aanleiding van het eigen bouwproject van de auteur te Hindelopen. Nadat algemene informatie is verstrekt over duurzaam bouwen wordt nader ingegaan op de bouwmaterialen en met name op de energetische en milieutechnische aspecten. Achterin de uitgave is een literatuurlijstje opgenomen (29 titels) en worden van dertig betrokken instellingen, etc. de adressen vermeld. Middels gekleurde tekstblokken is 'losse, op zichzelf staande' informatie ingepast in de hoofdstukken. Hoewel veel informatie wordt verstrekt en het geheel geïllustreerd is met ca. 170 kleurenfoto's is de uitgave toch wat chaotisch van inhoud en zeker geen handig naslagwerk. Het is een aardig algemeen (foto)boek over het bouwen met hout. Geschikt als algemene informatie voor betrokkenen en geïnteresseerden bij houtbouw projecten.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.