Renkema, David - Geloven in een betere wereld / Sporen van Oiko

Schrijver:
Titel: Geloven in een betere wereld / Sporen van Oikos
ISBN: 9789492183767
Taal: Nederlands
Uitgever: Skandalon Uitgeverij B.V.
Bijzonderheden: 2018, 160pp, paperback. COMPLETE NIEUWSTAAT.
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 3,64 (binnen Nederland)
Meer info:
Jan Pronk: "Wie dit boek leest, komt diep onder de indruk van de voorhoedepositie die Oikos lange tijd heeft ingenomen. Laat dit het begin zijn van een nieuwe oecumene.'
Een eerlijke en leefbare wereld. Decennialang zetten stichting Oikos en haar voorlopers zich hiervoor in. Strijdend tegen ongelijkheid, klimaatverandering en conflicten, door onderzoek, educatie en campagnes.
Vanuit haar katholieke en oecumenische wortels verbond Oikos kerken, wetenschap en actie. Als dienstverlener aan andere organisaties had Oikos vele gezichten. Van eerlijke koffie en kleding tot schuldkwijtschelding, belastingontwijking en conflicthantering; van theologische bezinning op globalisering ("geloofwaardige globalisering') tot de Klimaatloop.
Recent is Oikos opgeheven. Dit boek toont de sporen van Oikos en geeft de opgedane ervaringen door aan de toekomst.
Verder lezen

De Moeiteloze uit Amersfoort

Logo De Moeiteloze

Bezoekers uit België dienen rekening te houden met extra verzendkosten. Gemiddeld kost verzending 9€ /9,75 per pakket 0-2 kg.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Renkema, David - Geloven in een betere wereld / Sporen van Oikos Renkema, David - Geloven in een betere wereld / Sporen van Oikos

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Moeiteloze

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Moeiteloze
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Moeiteloze een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Moeiteloze vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Moeiteloze kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.