John Whitman - 24

Schrijver:
Titel: 24
ISBN: 9789047501350
Uitgever: Van Holkema & Warendorf/Unieboek
Bijzonderheden: Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2007. Taal: Nederlands.
Prijs: € 12,99
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Jack Bauer is terug! Het aftellen kan weer beginnen.
Wanneer de machtigste wereldleiders zich in Los Angeles verzamelen voor de G8 bijeenkomst, bereiden twee onafhankelijk opererende terroristische groeperingen aanslagen voor. Elk met een dodelijke agenda. Het verijdelen van een van de aanslagen is al moeilijk genoeg, maar het voorkomen van beide aanslagen zo goed als onmogelijk.
Terwijl Jack Bauer het spoor volgt van een islamitische huurmoordenaar, is hij zich er niet van bewust dat hij zelf gemanipuleerd wordt door het brein achter een samenzwering van ongekende omvang. Een complot dat de toekomst van de vrije wereld in gevaar brengt en een complete chaos zal veroorzaken als Bauer niet tijdig ingrijpt. Maar als hij ervoor kiest deze terroristen te stoppen, zal hij zijn dochter Kim nooit meer levend terugzien. Hij staat voor de moeilijkste 24 uur van zijn leven.
24: Kattenklauw is de vierde episode in een reeks explosieve actiethrillers gebaseerd op de spannende en veelvuldig bekroonde tv-serie 24 met Kiefer Sutherland als Special Agent Jack Bauer.
John Whitman is de auteur van de eerder bij Van Holkema & Warendorf verschenen 24: Vetorecht. Hij heeft een zwarte band en is instructeur van Krav Maga, het officiële vechtsysteem van het Israëlische leger, en andere defensieve tactieken voor ordehandhavingbureaus en militaire antiterrorisme eenheden in de VS.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Al u op 1 van onze aanbieding klink dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens via de Mollie Bank met Ideal of overschrijving betalen. Het is niet mogelijk boek af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75 - Ook betaling met overschrijving mogelijk

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

John Whitman - 24