Komrij, Gerrit/ Malisse, Bram - Kinderballade

Schrijver:
Titel: Kinderballade
Taal: Nederlands
Uitgever: Carbolineum Pers, 2006 (zachte kaft, in slipcase)
Bijzonderheden: Sublieme staat. Prachtige bibliofilie. Nummer 28 van 55 Arabisch genummerde exemplaren. Zie meer info.
Prijs: € 55,00
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:
De eerste afzonderlijke editie van het liedje dat Komrij begin jaren tachtig schreef voor Boudewijn de Groot. Met de hand gezet uit de Franciscan 16 punt en met de handpers gedrukt op geschept Hahnemuhle, met vijf grote en twee kleine houtsneden van Bram Malisse. De oplage bestaat uit 55 Arabisch genummerde en ingenaaide exemplaren, plus 15 Romeins genummerde en in perkament gebonden exemplaren. Een geweldige en gezochte uitgave van de Carbolineum Pers (van Boris Rousseeuw)!
Verder lezen

De Hillenaar uit Wassenaar

Logo De Hillenaar

Gedichtenmaand bij 'De Hillenaar'! Speciale aandacht voor Augusta PEAUX (1859-1944, zie foto), onze grootste dichteres. Bekijk het aanbod via 'Alle boeken van De Hillenaar'. Bij een totale besteding van minimaal €55,-- binnen één dag ontvangt u GRATIS een NIEUW exemplaar van 'De wilgen, de velden, het water', de uitgave van haar werk. // Lagere verzendkosten? Verzending pakket naar een AFHAALPUNT (Nederland) kost € 4,50. Ook goedkope verzending naar Vlaanderen is mogelijk. Vraag erom.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Komrij, Gerrit/ Malisse, Bram - Kinderballade Komrij, Gerrit/ Malisse, Bram - Kinderballade Komrij, Gerrit/ Malisse, Bram - Kinderballade Komrij, Gerrit/ Malisse, Bram - Kinderballade Komrij, Gerrit/ Malisse, Bram - Kinderballade

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Hillenaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Hillenaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Hillenaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Hillenaar vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Hillenaar kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.