Thom, J.A. - Het volk van de blauwe kralen

Schrijver:
Titel: Het volk van de blauwe kralen
ISBN: 9789026973840
Taal: Nederlands
Uitgever: Unieboek BV
Bijzonderheden: 2003, Gebonden met stofomslag, leeslint, omslag wat gebruikssporen, boek zeer goed, 797p
Prijs: € 1,75
Verzendkosten: € 5,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Er bewoog iets vlakbij. Hij stond doodstil, spiedend naar de struiken en varens. Bladeren ritselden terwijl er geen wind was. Toen zag hij in een straal zonlicht die door de bomen scheen een glimp van een bruine huid. Zijn hart begon te bonzen. Hij pakte zijn mes en sloop naar voren, twee stappen, drie, vier.... In de modder naast de beek sijpelde water terug in verse voetafdrukken. HET VOLK VAN DE BLAUWE KRALEN: Avontuur, romantiek ontberingen en historie die zeven eeuwen omspant. Een oud en bijna vergeten verhaal,rijk gedetailleerd, schitterend verteld en op ware gebeurtenissen gebaseerd. Van de bloeddoordrenkte kastelen in het vroegmiddeleeuwse Wales tot de verstilde schoonheid van de nog maagdelijke Amerikaanse wildernis, is HET VOLK VAN DE BLAUWE KRALEN een triomf van vertelkunst; een epos in de grote traditie van Jean Auel en James Michener.
Verder lezen

Hidden Treasures

Hidden Treasures uit Oost-Souburg

Logo Hidden Treasures

Boeken die net dat ene speciale hebben waar ik voor ben gevallen. O.a.(Wereld)literatuur, fantasy, sci-fi, geschiedenis, natuur, psychologie en prentenboeken. In Nederlands en Engels. Books that have that special something I fell for I(world) literature, fantasy, sci-fi, nature, children's book, history and psychology.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thom, J.A. - Het volk van de blauwe kralen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hidden Treasures

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Hidden Treasures
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hidden Treasures een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hidden Treasures vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Hidden Treasures kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.