Okki - jaargang 1980-1981

Schrijver:
Titel: Okki - jaargang 1980-1981
Taal: Nederlands
Uitgever: Malmberg
Bijzonderheden: In redelijk goede staat passend bij ouderdom tijdschrift.
Prijs: € 0,15 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Okki jaargang 1980-1981. Nummer 1 ontbreekt. De nummers 12, 14, 15, 20 en 24 zijn niet meer beschikbaar. Losse nummer voor 0,15 eurocent. Alle resterende nummers samen voor 3,00 euro.
Kan afgehaald of gebracht worden indien woonachtig in de buurt van Leiden, Den Haag, Delft, Rotterdam, Roosendaal, Vught of Weert. In het laatste geval 1,00 euro kosten voor de verzending.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Papyrus

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Papyrus
  • Na uw bestelling ontvangen u en Papyrus een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Papyrus vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Papyrus kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.