Lange, Rogier ; Peter Twisk ; Alphons van Winden en Annemarie van Diep

Schrijver:
Titel: Zoogdieren van West-Europa
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Uitgeverij van de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging (KNNV), Utrecht / Vereniging voor Zoogdierkunde en Zoogdierbescherming
Bijzonderheden: Gebonden, 1994, 400 blz. Met tekeningen, kaarten en een index.
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek beschrijft alle zoogdieren die voorkomen in West-Europa (van Ierland tot de grens tussen Polen en Duitsland, en van het uiterste zuiden van Noorwegen tot Midden-Zwitserland). Het boek is daarmee de opvolger van het boek Zoogdieren van de Benelux. Dit boek staat vol informatie over 114 West-Europese zoogdieren. Het is uitgegeven door de Vereniging voor zoogdierkunde en zoogdierbescherming in samenwerking met de Vereniging Natuurmonumenten. Omdat zoogdieren zich veelal verscholen houden, is het moeilijk ze te zien. Daarom hebben de samenstellers in dit boek extra veel aandacht besteed aan andere kenmerken van de aanwezigheid van zoogdieren, bijv. vraatsporen, voetsporen, uitwerpselen, skeletonderdelen (belangrijk voor het onderzoek van braakballen), enz. Daarnaast bevat het vele zwart-wittekeningen en een aantal tekeningen in kleur. Het summum op het gebied van zoogdierenboeken over onze streken.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.