Hagen, Thomas - ALLES OVER ROZEN - Als Nieuw!

Schrijver:
Titel: ALLES OVER ROZEN - Als Nieuw!
Taal: Nederlands
Uitgever: Zuidnederlandse Uitgeverij - Aartselaar 2009
Bijzonderheden: 2009, 95 blz., illustr. in kleur., pb ca. 21x16.5cm., register, In perfecte staat!
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,64 (binnen Nederland)
Meer info:
Thomas Hagen. ALLES OVER ROZEN, 95 blz., rijk geillustreerd met afbeeldingen in kleur, softcover ca. 21x16.5cm., register, reeks Creatief in de Tuin, Zuidnederlandse Uitgeverij, Aartselaar 2009. KW11/-

Samenvatting: Met hun sierlijke bloemen en subtiele parfum zijn rozen sinds eeuwen de onbetwiste nummer één onder de tuinplanten. Hun uitzonderlijke bloeiduur, de enorme verscheidenheid aan kleuren en vormen en het bijna onuitputtelijke aantal soorten maken rozen terecht tot de koninginnen onder de bloemen. Bovendien zijn rozen zeer veelzijdig te gebruiken: als stijlvolle snijbloem, wilde struik, sierlijke potplant of weelderige klimplant. In dit boek vindt u alle informatie die u nodig hebt om te kunnen genieten van weelderige, gezonde rozen. Hoe u uw planten op de juiste manier moet verzorgen speelt daarbij een centrale rol. Daarom biedt dit boek praktische informatie en nuttige tips voor o.a. de beste standplaats, de juiste plantmethode, voeding, snoeiwijzen en ziektebestrijding. Verder leest u hoe u rozen op een creatieve manier kunt gebruiken bij de vormgeving van uw tuin of terras en met welke planten u ze het best kunt combineren. Om u te helpen bij de keuze van de beste soorten voor uw eigen situatie zijn in dit boek de belangrijkste botanische eigenschappen van maar liefst 100 populaire rozensoorten beschreven, waaronder de afmetingen, de bloemkenmerken, het bloeiritme en de groeiwijze.
Verder lezen

NaturalHistoryBooks

NaturalHistoryBooks uit Apeldoorn

Logo NaturalHistoryBooks

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hagen, Thomas - ALLES OVER ROZEN - Als Nieuw! Hagen, Thomas - ALLES OVER ROZEN - Als Nieuw! Hagen, Thomas - ALLES OVER ROZEN - Als Nieuw!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij NaturalHistoryBooks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met NaturalHistoryBooks
 • Na uw bestelling ontvangen u en NaturalHistoryBooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van NaturalHistoryBooks vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • NaturalHistoryBooks kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.