CONRAN, CAROLINE, FOTOGRAFIE GILLES DE CHABANEIX. - ZUID-FRANSE

Schrijver:
Titel: ZUID-FRANSE STREEKGERECHTEN. ( Zuid-Franse recepten doortrokken van zon,aarde en knoflook ).
ISBN: 9789058551214
Taal: Nederlands
Uitgever: SANOMA UITGEVERS i.s.m. TIRION
Bijzonderheden: 2003, 1e druk, 288 pp, linnen hardcover met stofomslag, NIEUWSTAAT/ONGEBRUIKT EXEMPLAAR !.
Prijs: € 14,50
Verzendkosten: € 5,05 (binnen Nederland)
Meer info:
Journalist Caroline Conran bracht in dit boek een verzameling van door de zon geïnspireerde recepten bijeen, die de mogelijkheden van de Zuid-Franse keuken laat zien.
De speciaal voor het boek gemaakte foto's van streken, keukens, markten, ingrediënten en gerechten van fotograaf Gilles de Chabaneix begeleiden de recepten die zijn bereid door Caroline en haar vrienden in hun eigen keukens.

De meer dan 120 recepten in dit boek bestrijken heel Zuid-Frankrijk, van Bordeaux tot Nice, via de Dordogne naar het oosten en zuiden, de Landes aan de Atlantische kust, Baskenland, Catalonië en de Middellandse Zeekust, de wijngebieden van de Languedoc en eindigend in de Provence en de Côte d"Azur.

Elk gerecht -van soep tot gevogelte, brood en desserts- is een streekgerecht, zoals de Baskische groene paprika's met chorizo, tonijnsteaks met geroosterde tomaat en ui uit de Provence, de stoofpot met witte bonen en worst uit Gascogne en de zachte walnotentaart uit de Lot.
Dit is La cuisine du terroir, eenvoudig voedsel, dat verse ingrediënten op harmonieuze wijze samenbrengt.

Over de auteur:
Caroline Conran heeft altijd inspiratie geput uit de keuken van Zuid-Frankrijk, waar ze vele jaren heeft gewoond en meer dan 25 jaar heeft gekookt.
Ze was kookredactrice van The Sunday Times en schreef, samen met Terence Conran, The Conran Cookbook.

NB: Prachtig kookboek, een aanrader voor liefhebbers van de echte Franse streekkeuken.
De oorspronkelijke winkelprijs van dit boek bij verschijnen was 27,95 euro.

Formaat boek: 24 x 21 x 2,6 cm.
Gewicht boek ruim 1150 gram
Verder lezen

Vocabulaire uit Leiden

particulier

Logo Vocabulaire

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

CONRAN, CAROLINE, FOTOGRAFIE GILLES DE CHABANEIX. - ZUID-FRANSE STREEKGERECHTEN. ( Zuid-Franse recepten doortrokken van zon,aarde en knoflook ). CONRAN, CAROLINE, FOTOGRAFIE GILLES DE CHABANEIX. - ZUID-FRANSE STREEKGERECHTEN. ( Zuid-Franse recepten doortrokken van zon,aarde en knoflook ). CONRAN, CAROLINE, FOTOGRAFIE GILLES DE CHABANEIX. - ZUID-FRANSE STREEKGERECHTEN. ( Zuid-Franse recepten doortrokken van zon,aarde en knoflook ). CONRAN, CAROLINE, FOTOGRAFIE GILLES DE CHABANEIX. - ZUID-FRANSE STREEKGERECHTEN. ( Zuid-Franse recepten doortrokken van zon,aarde en knoflook ). CONRAN, CAROLINE, FOTOGRAFIE GILLES DE CHABANEIX. - ZUID-FRANSE STREEKGERECHTEN. ( Zuid-Franse recepten doortrokken van zon,aarde en knoflook ).

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Vocabulaire

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Vocabulaire
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Vocabulaire een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vocabulaire vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Vocabulaire kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.