Brouwers, Jeroen - Het nieuwe leesseizoen

Schrijver:
Titel: Het nieuwe leesseizoen
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijmegen, Nationaal Katholiek Thuisfront, 1961
Bijzonderheden: In 'Salvo, katholiek weekblad voor de nederlandse strijdkrachten', jaargang 14, no. 55, 8pp., 30 x 44,3 cm., gevouwen als krant. Verkleuring langs randen en op vouw voorzijde.
Prijs: € 45,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Op 22 mei 1958 moet Brouwers zich aanmelden voor zijn militaire dienst. Hij brengt het tot kwartiermeester (korporaal) der Speciale Diensten van de Marine Inlichtingen Dienst (MARID). In deze periode schrijft hij in - en maakt hij deel uit van de redactie van - het betreffende weekblad.
'Het nieuwe leesseizoen' is niet ondertekend. Wel bevat het een gunstige recensie van het dan pas verschenen 'Edith Piaf. Lyrische straatmus': 'Aangezien wij verwachten dat dit boekje - van de hand van onze medewerker Jeroen Brouwers - een groot succes zal worden, willen wij onze lezers in hun eigen voordeel adviseren zich zo spoedig mogelijk van een exemplaar van dit boekje te voorzien'...
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brouwers, Jeroen - Het nieuwe leesseizoen Brouwers, Jeroen - Het nieuwe leesseizoen Brouwers, Jeroen - Het nieuwe leesseizoen Brouwers, Jeroen - Het nieuwe leesseizoen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Spiegelreflex

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Spiegelreflex
  • Na uw bestelling ontvangen u en Spiegelreflex een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Spiegelreflex vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Spiegelreflex kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.