Osho (Bhagwan Shree Rajneesh) - Het nieuwe kind

Schrijver:
Titel: Het nieuwe kind
ISBN: 9789071985164
Taal: Nederlands
Uitgever: Osho Publikaties Nederland
Bijzonderheden: softcover, 1991, 120pp, als NIEUW, foto=boek
Prijs: € 24,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Kinderen worden geboren met zuivere intelligentie en wij hebben dat gegeven tot nu toe niet kunnen respecteren. Kinderen zijn de meest uitgebuite groepering ter wereld, zelfs meer dan vrouwen. Na de bevrijding van de vrouw zal er vroeg of laat bevrijding van het kind komen; dat is nog véél meer nodig. Kijk in de ogen van een kind: je kunt niets diepers vinden. De ogen van een kind zijn als een afgrond - bodemloos. Jammer genoeg zullen zijn ogen, door de manier waarop de maatschappij het kind vernielt, spoedig alleen nog oppervlakkig zijn. Door lagen en nog eens lagen van conditioneringen zal die diepte, die geweldige diepte al gauw verdwenen zijn. En dat was zijn oorspronkelijk gezicht

De inhoud van dit boekje is geselekteerd en samengesteld door volgelingen van Bhagwan Shree Rajneesh, die zich de laatste jaren voor zijn dood Osho noemde. Het gaat vooral over kinderen en opvoeding, in de ruimste zin van het woord. Zijn opvattingen hierover zijn progressief, tot de verbeelding sprekend, of verwerpelijk. Dit hangt af van de opstelling van de lezer. Als men eenmaal vertrouwd is met zijn benadering van alles wat zich tussen en voorbij leven en dood afspeelt, en vooral goed bij zichzelf blijft, zijn zijn opvattingen alleszins de moeite waard en leveren zij een waardevolle bijdrage aan het veranderende denken, dat zich in snel tempo over grote delen van de wereld verspreidt. De hoofdstukken beginnen meestal met een vraag aan Osho; dat is vreemd, want aan het eind van de hoofdstukken blijkt het vaak te gaan om fragmenten uit lezingen vóór zijn naamswijziging. Lezers met een zekere vooringenomenheid zullen niet veel hebben aan dit boek, maar verder is het geschikt voor een breed publiek. Achterin staan nog wat foto's en een uitgebreide bibliografie van Bhagwan's, of zo men wil Osho's werk.
Verder lezen

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Logo Boekhandel Shambala

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Osho (Bhagwan Shree Rajneesh) - Het nieuwe kind

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekhandel Shambala

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekhandel Shambala
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekhandel Shambala
    Kamer van Koophandel nummer: 76996484
    NL003133243B47
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Shambala een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Shambala vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekhandel Shambala kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.