Moesasji (Michel de Boer) ; Annie creatief tekstwerk (Antoinette van d

Schrijver:
Titel: Op weg naar een lerende organisatie. 24 pioniers die hun organisatie transformeren met de Learn methode. 17 paradigma's om met jouw organisatie voor goud te gaan.
ISBN: 9789081825429
Taal: Nederlands
Uitgever: Washi Books, Veldhoven
Bijzonderheden: Gebonden, 2017, 100 + 24 blz. Met foto's.
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Keerdruk met : Op weg naar een lerende organisatie. 17 paradigma's om met jouw organisatie voor goud te gaan.

Nieuw organiseren, wendbaar zijn, werkgeluk. Binnen organisaties is er een beweging op gang die niet meer te stuiten is. Hoe haak je hierop aan? Hoe transformeer je naar een organisatie waarin iedereen elkaar versterkt? Een organisatie waarin de basis op orde is, zodat het team zelf aan de slag kan? Waarin iedere medewerker innoveert en verbetert? Hoe krijg je je team in de flow? Ofwel: hoe creëer je een lerende organisatie?
Het Learn gedachtegoed van Arpa is gebaseerd op de ideeën van Toyota (Lean) over de lerende organisatie, diverse communicatie- en coachingsmodellen en de ideeën van onder andere Ricardo Semler over democratische bedrijfsvoering.
24 Directeuren en leidinggevenden startten in 2013 met hun eigen 'olympische' Learn reis. Zij stapten in de Master in Business Learning van Arpa, kortweg MBL. Een intensief vierjarig traject waarin nadrukkelijk de link wordt gelegd met de topsport. Nergens anders ligt de nadruk zo op continu verbeteren, innoveren, trainen en teambuilding als daar. Een mooie metafoor voor de MBL deelnemers die ieder op hun gebied enorme stappen hebben gezet richting een lerende organisatie.
De 17 paradigma's in het theoriedeel van dit boek leren je zien hoe je alom geldende patronen en regels doorbreekt. Ze helpen je om met een Learn bril naar je organisatie te kijken en met jouw lerende organisatie voor goud te gaan.
Leer van de verhalen en inzichten van de MBL deelnemers en van topcoaches en -sporters als Marc Lammers, Anky van Grunsven, Jacco Verhaeren en Bibian Mentel. Lees over het bezoek van de MBL deelnemers aan de Olympische Spelen en Ricardo Semler in Brazilië. Doe inspiratie op en begin morgen in jouw eigen praktijk met het creëren van jouw lerende organisatie.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Moesasji (Michel de Boer) ; Annie creatief tekstwerk (Antoinette van der Vorst) ; Arpa Learn Instituut e.a. - Op weg naar een lerende organisatie. 24 pioniers die hun organisatie transformeren met de Learn methode. 17 paradigma's om met jouw organisatie voor goud te gaan.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.