Huiberts, Marjet - Aadje Piraatje

Schrijver:
Titel: Aadje Piraatje
ISBN: 9789025744687
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij J.H. Gottmer/H.J.W. Becht B.V.
Bijzonderheden: 2009, 48 blz., Gebonden, hardcover; Prentenboek, geschikt voor 4 tot 6 jaar; Conditie is goed, met uitzondering van twee hoekjes, die zijn wat aangetast.
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit boek vind je vijf vrolijke verhalen over hoe Aadje Piraatje opgroeit op zee. Dat valt soms niet mee: hij moet leren zwemmen tussen de haaien, minstens zeven happen schildpaddensoep eten, en hij krijgt heimwee naar zijn moeder. Gelukkig krijgt Aadje hulp van Jan-zonder-hand, Joop-houten-poot en alle andere stoere piraten
Verder lezen

In de Elfentuin uit Nijmegen

Logo In de Elfentuin

Verzendkosten vanaf 3,90 euro, binnen Nederland. In de Elfentuin is overgegaan in www.studioandarte.nl. Hier vindt u naast veel meer (kinder)boeken ook sieraden en leuke geschenken.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Huiberts, Marjet - Aadje Piraatje Huiberts, Marjet - Aadje Piraatje Huiberts, Marjet - Aadje Piraatje

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij In de Elfentuin

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met In de Elfentuin
  • Na uw bestelling ontvangen u en In de Elfentuin een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van In de Elfentuin vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • In de Elfentuin kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.