Mulder-Schalekamp, W.A.H. - Op de grens van twee werelden He

Schrijver:
Titel: Op de grens van twee werelden Het wondere leven na de dood
ISBN: 9789060101186
Taal: Nederlands
Uitgever: Strengholt
Bijzonderheden: 1993 6e druk / paperback / 359 gram / 422 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek brengt de lezer in contact met de wereld van ongeziene en soms onverklaarbare gebeurtenissen, welke zijn gedurende een lange reeks van jaren persoonlijk mocht ondervinden.

Recensie(s)
Dit vlot geschreven, damesromanachtige verslag van de helderziende ervaringen van de schrijfster beleeft niet voor niets een herdruk. Op een gemoedelijke maar serieuze manier maakt zij de lezer met het spiritisme vertrouwd, ongetwijfeld tot troost voor wie hierin kan geloven. Zoals gewoonlijk bij paranormale begaafde personen aanvaardt zij haar helderziendheid en op die manier verkregen informatie kritiekloos, maar dat maakt haar verslag juist zo overtuigend. Om te weten hoe het op spiritische séances toegaat is dit een goede gids. De schrijfster werd door vele instanties en particulieren geraadpleegd en vaak was haar advies zinvol. De mislukkingen vermeldt zij niet. Blauw omslag met een afbeelding van een wit hek.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mulder-Schalekamp, W.A.H. - Op de grens van twee werelden  Het wondere leven na de dood Mulder-Schalekamp, W.A.H. - Op de grens van twee werelden  Het wondere leven na de dood Mulder-Schalekamp, W.A.H. - Op de grens van twee werelden  Het wondere leven na de dood

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.