Ramaker, Marleen - Leven in het heden met je verleden

Schrijver:
Titel: Leven in het heden met je verleden
ISBN: 9789050306829
Taal: Nederlands
Uitgever: Barnabas, Leiden
Bijzonderheden: 1996, paperback, 132 blz
Prijs: € 3,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Een verleden kan rijk zijn aan goede herinneringen, maar soms ook niet of slechts matig. Hoe gaan we hiermee om? Wanneer we denken aan de psychische problemen die de laatste tijd aandacht hebben gekregen, weten we dat een goede verwerking van moeilijke ervaringen en emoties van belang is. Om als mens tot groei en ontplooiing te kunnen komen, is niet alleen verwerking van belang, maar ook het aanvaarden van onze eigen, unieke leefsituatie, met zijn vragen beperkingen en uitdagingen. In acht hoofdstukken wordt de lezer bepaald bij vragen zoals: geloof ik eigenlijk dat mijn leven tot zijn bestemming kan komen? En geloof ik dat god hierbij mijn hele leven en bestaan op het oog heeft? Wat betekent dit dan voor mijn concrete leefsituatie en hoe ervaar ik dat? In de laatste twee hoofdstukken wordt de noodzaak van groei benadrukt. Een vanuit de praktijk geboren boek dat de persoonlijke aandacht verdient, maar ook uitsteken geschikt is voor bespreking in groepsverband.
Verder lezen

secondlife.boeken

secondlife.boeken uit Dordrecht

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ramaker, Marleen - Leven in het heden met je verleden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij secondlife.boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met secondlife.boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en secondlife.boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van secondlife.boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • secondlife.boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.