Scheuermann, Silke - Het uur tussen hond en wolf

Schrijver:
Titel: Het uur tussen hond en wolf
ISBN: 9789059361775
Taal: Nederlands
Uitgever: Cossee, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2007, 164pp, Gebonden
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Na jaren zonder contact komen twee zussen elkaar weer tegen. Ines, de grillige schilder, vraagt om hulp, maar stuit op kilte en afkeuring. Haar zus wil een streep onder het verleden zetten. Ze wil niet terugvallen in haar oude patroon van eeuwig en altijd de helpende hand toe steken.Met de wereld van haar zus – alcohol, liefdesaffaires, mislukking, zelfhaat en zelfmedelijden, steeds weer in die volgorde – wil ze niets meer te maken hebben. Maar ze wordt er wel in toenemende mate door gefascineerd. Als zij een affaire begint met Kai, de vriend van Ines, raakt ze in een dubieuze, roesachtige toestand van geluk, die ze merkwaardig genoeg toeschrijft aan het hernieuwde contact met haar zus.

Het uur tussen hond en wolf toont de desoriëntatie van een generatie die aan het leven de allerhoogste eisen stelt, maar steeds weer strandt op menselijke banaliteiten. Schijnheilige levensconcepten houden de illusie van een veelbelovende toekomst overeind. Soms is er van het leven en het hunkeren naar liefde en naar een zinvol en veilig bestaan amper meer over dan teleurstelling.Maar de hoop op verandering en de oude droom van carrière, liefde en een opwindend bestaan blijven hardnekkig knagen – een toestand die Silke Scheuermann melancholiek, humoristisch en aangrijpend weet uit te beelden.
Verder lezen

MarJan uit Groningen

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Scheuermann, Silke - Het uur tussen hond en wolf

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij MarJan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met MarJan
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en MarJan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van MarJan vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • MarJan kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.