Anne de Vries - Vries, Anne de-De levensroman van Johannes Post

Schrijver:
Titel: Vries, Anne de-De levensroman van Johannes Post (nieuw)
ISBN: 9789401912464
Uitgever:
Bijzonderheden: De levensroman van Johannes Post is een boeiende roman van Anne de Vries over het leven van een van de grootste leiders uit het Nederlandse verzet. Johannes Post wordt geboren in 1906 in het Drentse Hollandscheveld als zoon van een arme zandboer....
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De levensroman van Johannes Post is een boeiende roman van Anne de Vries over het leven van een van de grootste leiders uit het Nederlandse verzet.
Johannes Post wordt geboren in 1906 in het Drentse Hollandscheveld als zoon van een arme zandboer. Hij is geen uitblinker op school, maar wel een handig zakenman met leiderschapskwaliteiten. Hij wordt actief in de politiek en schopt het tot wethouder. In mei 1940 is hij één van de eersten die zich aansluit bij het verzet. Jarenlang blijft hij uit handen van de Duitsers. Totdat hij verraden wordt op 14 juli 1944, als de oorlog bijna afgelopen is. Anne de Vries tekent in dit ontroerende en spannende boek het levensverhaal op van een van Nederlands bekendste verzetshelden.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anne de Vries - Vries, Anne de-De levensroman van Johannes Post (nieuw)