Grabijn, David en Fons Foudraine - Transpersoonlijke psychologi

Schrijver:
Titel: Transpersoonlijke psychologie
ISBN: 9789060202265
Taal: Nederlands
Uitgever: De Toorts
Bijzonderheden: 1977, paperback, paperback 160pp.. In goede staat. Geen strepen, aant. e.d.
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Moretus uit Nijmegen

De door u bestelde boeken worden goed verpakt en indien mogelijk dezelfde dag verzonden. Bij bestellingen hoger dan 30,00 rekenen wij geen verzendkosten naar een adres in Nederland (naar België de helft van de verzendkosten) . Verzendkosten: brievenbus post 4,40 ( tot 100 gram 2,73) Pakketpost 5,00 (DHL= zelf ophalen bij een DHL punt bij u in de buurt) of 5,75 (DHL thuisbezorgd), of 7,25 (Post.NL thuisbezorgd), of 6,25 (zelf ophalen bij een Post.NL locatie)

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Grabijn, David en Fons Foudraine - Transpersoonlijke psychologie Grabijn, David en Fons Foudraine - Transpersoonlijke psychologie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Moretus

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Moretus
  • Na uw bestelling ontvangen u en Moretus een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Moretus vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Moretus kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.