Juul

Schrijver:
Titel: Juul
ISBN: 9789044615715
Uitgever:
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 27 exemplaren
Prijs: € 9,90 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Juul is de alleenstaande moeder van Jan, een fiks puberende jongen van 15 jaar. Ze is ook de ex van Theo, die met de onuitstaanbare Merel hertrouwd is, en haar onmogelijke baas Floris bejegent haar helemaal niet netjes. Dat vat het dagelijkse leventje van Juul wel zowat samen. Gelukkig zijn er nog Anouk, Jet en Margriet: wat zou ze zonder haar vriendinnen moeten beginnen? In dit dagboek zonder precieze data belichten de korte hoofdstukjes (elk dik twee bladzijden) telkens afzonderlijke gebeurtenissen. Het boek bestaat uit een reeks losse columns, maar aaneengeschakeld vertellen ze toch in sneltreinvaart het verhaal van een levensjaar. Het observatievermogen van de schrijfster is verbluffend, de beschrijvingen van herkenbare situaties en gebeurtenissen is adequaat, en de verwoording is geestig. Ondanks het puberleed en de problemen van de personages kun je als lezer geregeld een glimlach niet onderdrukken. Heel raak is de beschrijving van het vrijwilligerswerk van Juul, dat voor relativering in haar bestaan zorgt. Dit is een aanrader. De Nederlandse journaliste werkt aan een vervolg. Gebonden, vrij kleine druk.

Verder lezen

Palletmakelaar.nl

Palletmakelaar.nl uit Harlingen

Logo Palletmakelaar.nl

Via www.boek-menu.nl besteld u nieuwe en gebruikte boeken voor leuke prijzen. Boeken besteld op werkdagen voor 16:00 uur worden nog dezelfde werkdag verzonden met Post NL Boeken besteld op werkdagen na 16:00 uur of in de weekenden worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Juul

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Palletmakelaar.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Palletmakelaar.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Palletmakelaar.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Palletmakelaar.nl vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Palletmakelaar.nl kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.